Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi vă invită să participați la Conferința Ştiinţifică a Studenților INTERUNIVERSITARIA, Ediţia a XVIII-a

Spre atenția studenților și a coordonatorilor științifici!

În data de 15 aprilie 2022, în Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi (USARB) își va desfășura lucrările Conferința Ştiinţifică a Studenților INTERUNIVERSITARIA, Ediţia a XVIII-a.

Sunt invitaţi să participe studenţii de la ciclul I, studii superioare de licenţă și studenţii de la ciclul II, studii superioare de masterat, din instituții de învățământ superior din țară și străinătate.

Materialele Conferinței, care corespund cerințelor, vor fi publicate. Articolele pot fi redactate în limbile: română, franceză, engleză, rusă, germană.

Programul va fi stabilit după înregistrarea temelor propuse de participanţi. Pentru a vă include în program, rugăm să completați FIȘA DE ÎNREGISTRARE.

Termen-limită pentru înregistrare și expediere a articolelor:  31 martie 2022.

Participanții vor expedia la Secția Știință a USARB variantă electronică a articolelor (conferinte.usarb@gmail.com) - până în data de 31 martie 2022

Normele de redactare a materialelor pot fi accesate AICI.

Conferința îşi va desfăşura lucrările începând cu ora 09.30, on-line, aplicația Google Meet

Comitetul Organizatoric

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.