Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Mesaje de mulțumire

„Stimată Doamnă Lilia Şargu,
            Vă mulțumesc pentru studiile efectuate în cadrul universității USEM, am avut parte de o experienţă extraordinară, dar și una specială, întrucât am cunoscut profesori bine pregătiți în domeniul Științelor Economice.
Această experiență în cadrul universității USEM, diferită de orice învățasem până atunci, a influențat foarte mult dezvoltarea mea profesională și personală. Am experimentat un alt mod de învățare, bazat mai mult pe practică, marcând o influență deosebită asupra modului în care mă raportez la profesia mea, și nu în ultimul rând la oamenii cu care lucrez. 
În încheiere, îmi exprim încă o dată  mulțumirea  pentru  pregătirea specialiştilor – economişti, dar şi deschiderea orizonturilor noi care ne dau posibilitatea de a evolua în continuu.
Cu deosebită stimă,
Iana Lungu”
 
********************
 
„În acest scurt mesaj vreau să adresez sincere mulţumiri conducerii Universităţii de Studii Europene din Moldova, în frunte cu domnul rector – Iurie Sedlețchi, doctor habilitat, profesor universitar;  Șargu Lilia doctor în științe economice conferenţiar universitar cât și lectorilor Catedrei de  Finanţe şi contabilitate.
Cu o deosebită plăcere subliniez faptul că vă sunt absolut recunoscător pentru sfaturile inspirate şi discrete, pentru blândeţea cu care m-ați călăuzit pe calea devenirii profesionale.
Sincere mulțumiri pentru libertatea pe care mi-ați acordat-o la prelegeri şi seminare, căci doar ea m-a încurajat să explorez noi tărâmuri şi să mă desăvârşesc ca personalitate, iar cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o a fost aceea că perseverenţa învinge orice obstacol.
Totodată apreciez nespus de mult programul de studii bine gîndit și structurat, cît și demonstrarea profesionalismului și metodelor de predare a materialului didactic la un nivel acceptabil de înțeles.
Profesorii bine pregătiți, programele bine organizate, cât și șansa de a învăța de la profesori cu o experiență vastă în domeniu - a fost un succes pentru acest ciclu de licență. Pe lângă cursurile și practicile moderne propriu-zise, am avut marea ocazie de a participa la diverse conferințe naționale și internaționale. Colectivul, din care am făcut parte patru ani, a fost unul motivant, mereu într-o strânsă competiție. Totul s-a desfășurat într-un mediu plăcut, în care m-am putut dezvolta ca specialist și dobândi noi cunoștințe la fiecare pas.
Cu multă caldură în suflet îmi exprim gratitudinea pentru faptul că pe parcursul a patru ani de studii aţi contribuit la formarea şi dezvoltarea mea ca specialist.
Aţi fost şi veţi fi pentru mine un model de comportament, prestanţă şi erudiţie. Vă preţuiesc nespus pentru că aţi ştiut să mă îndrumaţi cu exigenţă, dar şi să mă povăţuiţi cu dragoste. 
Mă închin cu plecăciune în faţa Domniilor Voastre pentru felul în care m-ați motivat, pentru că aţi crezut în mine şi mi-ați dat de atâtea ori şansa de a mă afirma. Îmi va rămâne pentru totdeauna întipărit în memorie exemplul Profesorilor adevăraţi.
Vă aduc sincere mulțumiri pentru un program de studii bine gîndit și structurat. Totodată  vă sunt recunoscător, pentru demonstrarea profesionalismului și metode de predare a materialului didactic la un nivel acceptabil de înțeles.
În final, am un apel pentru postulanţii la studii: 
Alegeţi Universitatea de Studii Europene din Moldova şi nu veţi regreta – este o şcoală  solidă a vieţii!
Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice
Specialitatea Finanţe şi bănci
Botnarenco Ion”
 
********************

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.