Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Informaţii generale despre programul ERASMUS+

    Erasmus+ este programul UE în domeniile educaţiei, formării, tineretului și sportului pentru perioada 2014-2020. Educaţia, formarea, tineretul și sportul pot avea o contribuție majoră la abordarea schimbărilor socioeconomice, principalele provocări cu care Europa se va confrunta până la sfârşitul deceniului, și la punerea în aplicare a agendei de politici europene pentru creștere economică, locuri de muncă, echitate și incluziune socială.
    Programul Erasmus+ se bazează pe realizările celor peste 25 de ani de programe europene în domeniile educaţiei, formării și tineretului, acoperind o dimensiune de cooperare atât intra-europeană, cât și internațională. Erasmus+ este rezultatul integrării următoarelor programe europene puse în aplicare de Comisie în perioada 2007-2013: Învățare pe tot parcursul vieții (Life Long Learning), Tineret in Acțiune, Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulink, Programe de cooperare cu tarile industrializate.
    Aceste programe sprijină acțiuni în domenii precum învăţământul superior (inclusiv dimensiunea sa internațională), educația si formarea profesională, educaţia şcolară, educaţia adulţilor si tineretul (inclusiv dimensiunea sa internațională).
 

Accesați aici broșura despre programele Erasmus+ în Moldova.

 
    Programul Erasmus+ include o dimensiune internațională puternică (de exemplu, cooperarea cu țările partenere), în special în domeniile învățământului superior și tineretului.
Pentru mai multe informații despre program accesați www.erasmusplus.md   și
 

Accesați aici o mică prezentare pentru studenții ce doresc să beneficieze de programele Erasmus+.

 
Coordonator Erasmus universitar:

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.