Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Reporterii RISE Moldova s-au întors în universități pentru a împărtăși studenților de la Jurnalism mai multe „trucuri” din experiența noastră de investigație.

Reporterii RISE Moldova s-au întors în universități pentru a împărtăși studenților de la #Jurnalism mai multe „trucuri” din experiența noastră de investigație.
De câteva săptămâni suntem la USM și USEM (Chișinău), USARB (Bălți), unde vorbim despre cum să lucrăm cu bazele de date, când să folosim tehnica „incognito” în documentare, cum edităm un text stufos cu multe date, facem și un fact-checking la text, apoi utilizăm tehnici și unelte de vizualizare a datelor, dar nu uităm și de protejarea informației.
>> Proiectul „Jurnalism de investigație pentru studenți” este realizat de RISE Moldova, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea de Studii Europene din Moldova - USEM și usarb.md - Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți cu sprijinul financiar al Departamentului de Stat al SUA prin U.S. Embassy Moldova.

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.