Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Notă informativă referitor la lecția publică în format online

Astăzi - 01 decembrie 2021, Universitatea de Studii Europene din Moldova a desfășurat o lecție publică în format on-line cu genericul „Dreptul internațional umanitar în contextul crizelor: între interpretarea clasică și necesitatea oferirii unui răspuns provocărilor contemporane”, formator expertul Comitetului Internațional al Crucii Roșii, expert în Irlanda de Nord, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, Karabah, dl. Vitalie Gamurari, doctor în drept, conferențiar universitar, Prorector Cercetare Științifică și Studii Doctorale, ULIM.

La eveniment au participat cca 63 studenți, masteranzi și doctoranzi din cadrul Facultății Drept și Facultății Științe Politice și Relații Internaționale, dar și cadre didactice din instituție și din afara acesteia.

Toți participanții au rămas impresionați de profesionalismul și modalitate de expunere a informației prezentate de către invitat.

Exprimăm sincere mulțumiri pentru implicare și efort considerabil organizatorilor: dlui Pântea Andrei, șef catedră Drept Public, USEM, dr.,conf. univ., dar și participanților care au pus în discuție probleme actuale ale practicii judiciare, prin prisma dreptului internațional umanitar.

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.