Contacte

Anticamera USEM
+373 22 509 122
info@usem.md

Anticamera Liceului
+373 22 509 131
liceul.european@gmail.com

Linia fierbinte USEM (pentru reclamații sau sugestii)
+373 22 509 127
info@usem.md

La ce Facultate ați dori să studiați?

Adresați o întrebare

Căutare

Erasmus+ Staff Mobility for Teaching (STA) Staff Mobility for Training (STT)

 
În perioada 14 - 17 mai 2019 profesorii noștri au fost în vizită la dragii noștri parteneri și prieteni - Universitatea Danubius din Galați.
 
Aceștea au efectuat o mobilitate Erasmus de predare (Erasmus Staff Mobility for Teaching (STA) & Staff Mobility for Training (STT) (proiectul nr. 2017-1-RO01-KA107-036137), participând totodată și la lucrările conferinței științifice internaționale „Integrarea Europeană - Realități și Perspective".
 
Temele prezentate în cadrul cursurilor susținute au generat un real interes din partea studenților, participanții exprimându-și interesul pentru continuarea studierii acestor teme în contextul activității academice din universitate.

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.